Make your own free website on Tripod.com

Budapesti szülészetek
vissza a nyitólapra

Alternatal Alapítvány 1. számú Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika
Bajcsy-Zsilinszky Kórház BM Központi Kórház
Budai Honvéd Kórház Csepeli Weis Manfréd Kórház
Dél-Pesti Jahn Ferenc Kórház Károlyi Sándor Újpesti Kórház Szülészet Nőgyógyászat
MAGÁNRENDELŐK MÁV Kórház
Nyírő Gyula Kórház Országos Gyógyintézet (volt HIETE)
Péterfy Sándor Utcai Kórház Schöpf-Merei Ágost Kórház- és Anyavédelmi Központ
SE II. Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika SOTE Kútvölgy Klinikai Tömb
Szent Imre Kórház Szent István Kórház
Szent János Kórház Szent Margit Kórház
Szent Rókus Kórház Uzsoki Utcai Kórház

Péterfy Sándor Utcai Kórház
Péterfy Sándor u. 8/20, Tel.: (06-1) 461 - 4700
A szülészetről bővebben

Budapest
Szülésért kért: 50000    Terhesgondozásért kért: 50000
Orvos:
Tarnóczi Péter
Szülés éve:
2002 id.:  49 Levél az adatközlőnek

Tapasztalatok az orvossal kapcsolatban:

Rendkívül emberséges, udvarias és nagyszerű szakember. A szülés alatt, közben és után is foglalkozik veled, mint EMBERREL és nem mint beteggel. Kellemes modorával, örök jókedvével mindig meg tud nyugtatni. A szabadságát mindig a szüléseihez igazítja, tehát nem lehet, hogy akkor nincs jelen, amikor kellene. Bármikor hívhatod, kérdezhetsz tőle, megértő lesz. Annak ajánlom, aki orvosában nem csupán a szakembert keresi, hanem szüksége van érzelmi, emberi támogatásra is.

Popovics Linda


Budapest
Szülésért kért: 50000    Terhesgondozásért kért: 30000
Orvos:
Tarnóczy Péter
Szülés éve:
2002 id.:  565 Levél az adatközlőnek

Tapasztalatok az orvossal kapcsolatban:

Nagyon jó szakember, ismeri a szükséges műtéti technikákat - esetenként szükségtelenül alkalmazza is. A magánrendelésén, bár időre mentem, mindig kb. 20 percet csúszott, végig az volt az érzésem, hogy "rutinozik", mivel problémám nem volt, gyorsan végezni akart velem. Két héttel a kiírás előtt ritka fájásokkal mentünk be, a kisfiam farfekvéses volt. Más orvos (és szülésznő) vizsgált meg, a főorvos úrnak telefonon elmondták a diagnózist, aki telefonon - anélkül, hogy ő megvizsgált volna - császárt rendelt el EDA-val. A műtétet NEM a főorvos úr, hanem egy szigorló orvos végezte el, a főorvos úr mellette állt bemosakodva - erről azonban egészen addig nekünk SENKI NEM SZÓLT SEMMIT. Négy bent töltött nap alatt egyszer, vizit alkalmával jött be megnézni, a sebemet a bentlét alatt orvos nem látta. Elég elhanyagoltnak éreztem magam. A főorvos úrhoz több ismerősöm javaslatára mentem, mindenki más nagyon meg van vele elégedve.

Vargha Nóra


Budapest
Szülésért kért: 40000    Terhesgondozásért kért: 25000
Orvos:
Boros Judit
Szülés éve:
2001 id.:  105 Levél az adatközlőnek

Tapasztalatok az orvossal kapcsolatban:

Mindenben támogatja a kismama kéréseit, szülési tervet kell írni, amit maximálisan betart, ha nem merül fel komplikáció. Mindig emberséges, bármikor lehet otthon hívni, szüléskor a kórház kapujában vár, végig ott van, de kimegy, ha a pár úgy kívánja, a kismama kapaszkodhat bele a kitoláskor, hajlandó bármilyen helyzetben szülést vezetni, akár guggolva is lehet szülni nála. Minden kérdésre válaszol, lelkiismertes, mindig kedves, és hallatlanul megnyugtató a kisugárzása. Egyszerűen fantasztikus nála szülni!

Éder Krisztina


Budapest
Szülésért kért: 40000    Terhesgondozásért kért: 50000
Orvos:
Boros Judit
Szülés éve:
2004 id.:  307 Levél az adatközlőnek

Tapasztalatok az orvossal kapcsolatban:

A közölt vélemények ellenére nekem rossz tapasztalataim voltak a doktornővel kapcsolatban.A szülésem nem volt természetes, 11 nappal hordtam túl, és semmi nem úgy zajlott, ahogy a doktornő mondta. A főorvos kérését felülbírálva nem hajtotta végre a császárt, és 14 órán keresztül kaptam az oxitocint. A szülés után azt mondta nincs a munkájában kivetnivaló. Sokat kért, 1 alkalom 4000 Ft, amit a korházi vizsgálatokra is elkért. A szülésznők mentettek, hívták a főorvost, Keserű Ágit, és Sósné Zsuzsit mindenkinek ajánlom. A Doktornőt nem.

Serf Antónia


Budapest
Szülésért kért: 40000    Terhesgondozásért kért: 20000
Orvos:
Papp István
Szülés éve:
2003 id.:  95 Levél az adatközlőnek

Tapasztalatok az orvossal kapcsolatban:

Nem az alternatív szülés híve. Figyelmes, kedves, segítőkész és mindig elérhető. Pillanatok alatt, fájdalom nélkül beköti az EDA-t. Én a magánrendelésére jártam, de fogad rendelőben is. Szülés után többször meglátogatott, és minden alkalommal volt egy kedves szava.

Bóza Erika


Budapest
Szülésért kért: 30000    Terhesgondozásért kért: - - -
Orvos:
Falkay Antal
Szülés éve:
2001 id.:  117 Levél az adatközlőnek

Tapasztalatok az orvossal kapcsolatban:

Türelmes, nem tolakodó. KIcsit konzervatív. Elhallgatott egy szülés közben keletkezett kisebb sérülést.

Jász Erzsébet


Budapest
Szülésért kért: - - -    Terhesgondozásért kért: 3000
Orvos:
Abkarovics Géza
Szülés éve:
2004 id.:  167 Levél az adatközlőnek

Tapasztalatok az orvossal kapcsolatban:

Szerintem nagyon jó orvos!A petefészek repedésem miatt találkoztam vele először éjszaka a kórházban.....Ezért is lett az orvosom, mert nagyon profi munkát végzett.Nagyon figyelmes és körültekintő volt.Az ő szakértelmének és tanácsának köszönhetem a leendő kisfiamat, akit 2004.február 13-ára várok.(és soha nem tért ki a fizetségre és nem kezelt máshogyan ha éppen nem tudtam hálapénzt adni)persze a magánrendelőjében megszabott árak vannak.De azok sem vészesek a többiekhez képest.

Szombatiné Luschek Éva


Budapest
Szülésért kért: - - -    Terhesgondozásért kért: - - -
Orvos:
Anga-Kis Balázs
Szülés éve:
1996 id.:  152 Levél az adatközlőnek

Tapasztalatok az orvossal kapcsolatban:

Többi hozzászólóhoz képest "régen" szültem a doktor úrnál, de azóta is hozzájárok. Én azért választottam őt anno, mert nagyon nyugodt, kedves, határozott és bababarát orvos. Ez be is bizonyosodott az évek során! Nem járok hozzá gyakran, de igy is, bejelentkezés után is, tudja a keresztnevemet és minden alkalommal érdeklődik a kisfiamról is. Terhességem során havonta egyszer jártam hozzá a magánrendelőjébe, ahol szabott tarifa volt. Terhesség elején volt egy kis vérzésem, felhívtam mit tegyek, ő beirányitott a kórházba (ez délután volt már). Másnap viszont már reggel megkeresett az osztályon! A szülésnél nem kötött ki összeget, de amit adtunk, azt elfogadta. Végig ott volt a szülésnél, van végzettsége az EDA beadására, önállóan elvégezheti és nagyon profi módon meg is teszi, ha kérik. Szülés után is figyelt rám, szabadnapján is bejött, sőt vasárnap szedett varratokat! Sajnos második terhességem idén januárban műtéttel végződött, 10. hetes UH-nál kiderült, hogy elhalt a magzatom. Másnap reggelre rendelt be a doktor úr műtétre, ahol nagyon megértően, gondosan foglalkozott velem és a lelkemmel is. Régen vártunk erre a babára és nagyon megviselt az elvesztése, ezt ő tolerálta és megértette. A műtét után - szerintem ez okból - úgy intézte, hogy nem tudtam neki hálapénzt adni. Azóta is voltam nála többször, mindig szánt rá időt, hogy megkérdezze sikerült-e már feldolgozni ezt az eseményt. Most már ismét "dolgozunk" a bébin és ha sikerül őt is nála szeretném szülni! A kórház át lett alakítva első szülésem óta, januárban ennek csak egy részét láttam. Most már rooming-in van az összes szobában, az újszülött osztály helyén a szülészeti részleget bővítették és szépítették. A fizetős szobák száma egy kétágyassal gyarapodott. A januári műtét egy éjszakáját ebben töltöttem, nagyon szép és kényelmes volt (saját fürdőszoba, TV). Mindezt a felvételis hölgynek köszönhettem, aki javasolta, mert adott állapotomban ráérzett, hogy nem szeretnék igazán kismamákkal együtt lenni ill. leginkább senkivel.

Ferencz Károlyné


Budapest
Szülésért kért: - - -    Terhesgondozásért kért: - - -
Orvos:
Boros Judit
Szülés éve:
2003 id.:  183 Levél az adatközlőnek

Tapasztalatok az orvossal kapcsolatban:

Sziasztok! 2003. 10. 30-án szültem Boros doktornőnél! Nagyon jó tapasztalataim vannak vele kapcsolatban! Terhességm elejétől a végéig a magánrendelőjébe jártam! (VII. kerület Dob utca) A terhesgondozásért nem fogadott el pénzt, akkor azt gondoltam, nem baj, majd a szülés után, de akkor sem fogadta el!! NEM VAGYOK PROTEKCIÓS BETEG!!!! A szülőszobán is nagyon rendes és figyelmes volt! Foghattam a kezét a kitoláskor, beengedte a páromat a szülőszobára! Az első betűtől az utolsóig betartotta a szülési terveme, és nem kényszerített rám semmit! Mindenről elmondta a véleményet, ha kérdeztem, de a döntés mindig az enyém volt!! Kérésemre nem eröltette az EDÁ-t, és megcsinálta a gátvédelmet!! A szülés végén nem sürgette a lepény leválását, hanem várt, még magától levált! Azonnal a hasamra tette a kisfiamat, és engedte, hogy párom vágja el a köldökzsinórt! Mindenben a támaszom volt, velünk együtt örült a kisfiam születésének, és nem küldte ki a páromat a szülés utáni"tisztábatétel" idejére sem! Megszervezte nekünk a 24 órás rooming-in-t!! A kórházból 2 nap után hazaengedett! Fantasztikus jó orvos,és nagyon JÓ EMBER!!

Micimackó


Budapest
Szülésért kért: - - -    Terhesgondozásért kért: 33000
Orvos:
Czikmántory Péter
Szülés éve:
2002 id.:  375 Levél az adatközlőnek

Tapasztalatok az orvossal kapcsolatban:

Magán betege voltam, a terhességem alatt és a szülés után is csak a rendkivüli odafigyelésre emlékszem vissza,fix összeget nem kért a szülésért,40000-ft adtam neki.Én nagyon meg voltam elégedve a doktor úrral.

Majorné Sebestyén Irén


Budapest
Szülésért kért: - - -    Terhesgondozásért kért: - - -
Orvos:
Orbán István
Szülés éve:
2003 id.:  447 Levél az adatközlőnek

Tapasztalatok az orvossal kapcsolatban:

Szakmailag jó orvos, odafigyel azokra a dolgokra, amik fontosak. Ellenben a kismama lelkével nem igazán foglalkozik (!Saját tapasztalat alapján). Ha egy probléma felmerül a terhességgel, vagy bármi mással kapcsolatban, akkor alapból a legrosszabb lehetőségeket vázolja fel. Viszont mellette szóljon, hogy amikor ezt szóvá tettem, akkor képes volt a változásra.

Stéberné Urbán Anna


Budapest
Szülésért kért: - - -    Terhesgondozásért kért: 40000
Orvos:
Panyi Mihály
Szülés éve:
2001 id.:  126 Levél az adatközlőnek

Tapasztalatok az orvossal kapcsolatban:

Középkorú, ő is újdonsült apuka. Magánrendelőjében aránytalanul sokat kell várni, mivel nem időre történik a bejelentkezés hanem jön aki jön. Vizsgálatai fájdalommentesek, mindig megnyugtat, bármi történjen is veled. Nem az a szépfiús alkat, így a nők nincsenek zavarban vizsgálatkor. A szüléskor vidékről sietett be hozzám. Utána nem sokat láttam, de mint az ő betege kiváló kezelést, és feltünően sok törődést kaptam. Szuper!!

Bai Anikó


Budapest
Szülésért kért: - - -    Terhesgondozásért kért: 40000
Orvos:
Rappai Ágnes
Szülés éve:
2002 id.:  94 Levél az adatközlőnek

Tapasztalatok az orvossal kapcsolatban:

Nagyon nyugodt, kiegyensúlyozott orvos, minden kérdésemre válaszolt, megadta a mobilszámát baj esetére, a szülés után naponta megvizsgált. Mindig számíthattam rá.

Ps: Keserű Ágit én is csak ajánlani tudom, egy tündér!

esőjáró


Budapest
Szülésért kért: - - -    Terhesgondozásért kért: 40000
Orvos:
Zacher Pál
Szülés éve:
2001 id.:  493 Levél az adatközlőnek

Tapasztalatok az orvossal kapcsolatban:

Nyugodt, kicsit szótlan, de határozott. A magánrendelésén sosem kell várni, kellemes, meghitt körülmények között rendel. A szülést igazai, kellemes élménnyé tette. Csak pozitív beonymások.

Szabadi Szilvia