Make your own free website on Tripod.com

Budapesti szülészetek
vissza a nyitólapra

Alternatal Alapítvány 1. számú Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika
Bajcsy-Zsilinszky Kórház BM Központi Kórház
Budai Honvéd Kórház Csepeli Weis Manfréd Kórház
Dél-Pesti Jahn Ferenc Kórház Károlyi Sándor Újpesti Kórház Szülészet Nőgyógyászat
MAGÁNRENDELŐK MÁV Kórház
Nyírő Gyula Kórház Országos Gyógyintézet (volt HIETE)
Péterfy Sándor Utcai Kórház Schöpf-Merei Ágost Kórház- és Anyavédelmi Központ
SE II. Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika SOTE Kútvölgy Klinikai Tömb
Szent Imre Kórház Szent István Kórház
Szent János Kórház Szent Margit Kórház
Szent Rókus Kórház Uzsoki Utcai Kórház

Bajcsy-Zsilinszky Kórház
Maglódi út 89/91., Tel.: (06-1) 260-09-33
A szülészetről bővebben

Budapest
Szülésért kért: 50000    Terhesgondozásért kért: 40000
Orvos:

Szülés éve:
2003 id.:  304 Levél az adatközlőnek

Tapasztalatok az orvossal kapcsolatban:

Ismerős révén kerültem kapcsolatba a főorvossal. Első látásra szimpatikus, jó szakember benyomását keltette, akiben meg lehet bízni.
Az első meglepetés akkor ért, amikor kiderült, hogy a Bajcsy Zs. kórházban - ahol osztályvezető helyettes - nem tart terhesgondozást. A magánrendelője a Bartók Béla úton van, ahova előzetes bejelentkezés után fogad. A bejelentkezés ellenére is többször előfordult, hogy több mint fél órát kellett várni. Alkalmanként 5.000.-Ft-ot kért a vizsgálatért, ami a legtöbb esetben 5 perc-nél nem tartott tovább. Néha UH-t is készített. A vizsgálatairól jót mondhatok, alaposak voltak és nem kellemetlenek.
A szülés viszonylag símán zajlott le, szerencsére nem volt semmi komplikáció.

Kovács Judit


Budapest
Szülésért kért: - - -    Terhesgondozásért kért: - - -
Orvos:

Szülés éve:
2002 id.:  72 Levél az adatközlőnek

Tapasztalatok az orvossal kapcsolatban:

Türelmes, emberi, mindig meghallgat, sosem érzem, hogy zavarom, ha felhívom - akár egy kis problémával is. Immáron 9 éve a páciense vagyok, nála szültem kisfiamat. Nagyon felkészült orvos, szerény, nem kért pénzt sem a szülésért, sema terhesgondozásért. Adtam,amennyit jónak láttam. Kedvesen megköszönte. A szülésnél a kezemet fogta, bátorított,nem csak egy "beteg" voltam a számára a sok közül, hanem egy EMBER. Bíztam benne maximálisan,soha nem éreztem kételyt vele szemben. Neki hivatása az orvoslás. Bárkit vittem hozzá, mindenki megszerette, mert emellett egy tündéri ember. Mindenkinek nagyon ajánlom, hogy felkeresse, ha nincs orvosa.

Csapó Mónika


Budapest
Szülésért kért: - - -    Terhesgondozásért kért: - - -
Orvos:

Szülés éve:
1997 id.:  532 Levél az adatközlőnek

Tapasztalatok az orvossal kapcsolatban:

Ismerösök ajánlották a doktor urat, mert nögyógyászati panaszom volt, melyet azelött 2 orvos is próbált gyógyítani, sikertelenül. Az ö kezelése alatt folyamatosan javultam, s lassan már a mütétre is készülhettünk, amikor terhes lettem. Ennek igen örültem, mert azt hittem, hogy a betegség végleges megszüntetése elött nem tudok majd teherbe esni. A szülés 3-4 héttel korábban kezdödött, de nem teljesen problémamentesen. Szerencsére nekem remek orvosom volt (és van is), mert Urbancsek doktor a nap folyamán folyamatosan, többször - két mütét között, stb. - rámnézett, megvizsgált, s nem az utolsó percben esett csak be (mint azt másoknál láttam). Azóta is hozzájárok, mindig is segítökész, jó ember, szakember volt. Több ismerösömnek ajánlottam, s ök sem bánták meg, hogy nála szültek, hogy ö az orvosuk.
A terhesség egész ideje alatt szóba sem került a pénz, én sem kérdeztem rá, mégis ott volt, amikor szükségem volt, s a kisebb probléma ellenére szépen lement a szülés. Férjem is ott lehetett, s ö is csak jót tud mondani orvosomról.

Hassan Joli