Make your own free website on Tripod.com

Budapesti szülészetek
vissza a nyitólapra

Alternatal Alapítvány 1. számú Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika
Bajcsy-Zsilinszky Kórház BM Központi Kórház
Budai Honvéd Kórház Csepeli Weis Manfréd Kórház
Dél-Pesti Jahn Ferenc Kórház Károlyi Sándor Újpesti Kórház Szülészet Nőgyógyászat
MAGÁNRENDELŐK MÁV Kórház
Nyírő Gyula Kórház Országos Gyógyintézet (volt HIETE)
Péterfy Sándor Utcai Kórház Schöpf-Merei Ágost Kórház- és Anyavédelmi Központ
SE II. Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika SOTE Kútvölgy Klinikai Tömb
Szent Imre Kórház Szent István Kórház
Szent János Kórház Szent Margit Kórház
Szent Rókus Kórház Uzsoki Utcai Kórház

Károlyi Sándor Újpesti Kórház Szülészet Nőgyógyászat
Görgei Artúr u.69., Tel.: (06-1) 369-1666

Budapest
Szülésért kért: - - -    Terhesgondozásért kért: - - -
Orvos:
 
Szülés éve:
2003 id.:  358 Levél az adatközlőnek

Tapasztalatok az orvossal kapcsolatban:

Nagyon kedves, figyelmes főorvos.Mindig készséggel állt rendelekzésemre, akár a kórházban, akár magánrendelőjében. A kórházi vizsgálatok lehetőségét természetesen a bent fekvőkkel való törődés és a műtétek határozzák meg, így inkább magánrendelőjében kerestem ha szükség volt rá. Minden kedden rendel a kórháztól két percre (tel:3-796-916), tehát kényelmesebb és praktikusabb ott időpontot kérni. A magánrendelői vizsgálatnak természetesen van díja, mint ahogy ez mindenhol szokásos(fogorvos, fodrász...). Terhességem idején több kisebb-nagyobb probléma merült fel, amelyek kezelését azonnal, profi módon, kedvesen és megnyugtatóan rendezte.A szülés időpontja ünnepnap éjszakájára esett, de ez sem volt probléma számára, hamarább odaért a kórházba, mint mi és a hosszú éjszaka folymán végig bíztatott, segített.Gyönyörű kislányunk született. Biztosan állíthatom, hogy a terhesség alatt sajnálatosan felmerült problémák gyors és profi megoldása nélkül, tanácsainak betartása nélkül nem valószínű, hogy gyermekemet ki tudtam volna hordani a szükséges időpontig és a szülés műtét nélkül sikerült volna, márpedig egy császármetszés nem kis kockázattal jár véleményem szerint.Igazán hálás lehetek neki és mindenkinek csak ajánlani tudom!Keressétek bátran.És a 9 hónapig tartó folyamatos törődést nem szégyen meghálálni!!!

Kocsisné Nagy Katalin


Budapest
Szülésért kért: - - -    Terhesgondozásért kért: - - -
Orvos:
 
Szülés éve:
  id.:  361 Levél az adatközlőnek

Tapasztalatok az orvossal kapcsolatban:

Tapasztalatok az orvossal kapcsolatban:

Most találtam rá erre az oldalra és nagyon jó ötletnek tartom!Segítségképpen mesélném el, hogy orvosomat csak ajánlani tudom mindenkinek. nem volt olyan problémám, amit ne kedvesen kezelt volna. Magánrendelője a kórház közelében van. Alapos, megbízható, ha kértem részletes magyarázatot kaptam tőle.Bármikor hívhatod segíteni fog. A kórházban töltött idő alatt minden nap benézett, hétvégén is és akármikor szülsz ott lesz. Sajnos engem műteni kellett kisfiam rossz fekvése és egyéb nehézségek miatt, de a műtétet szinte meg sem éreztem, alig észrevehető a nyoma.Hogy kért-e a pénz mindezért? A magánrendelői vizitdíjat természetesnek tartom, a kórházban sosem kért pénzt,se előre,se utólag. Adtam-e neki pénzt? Természetesen, de azt hiszem ez biztos befektetés a gyermekeink és a magunk egészsége érdekében.

Pintérné, Orsolya


Budapest
Szülésért kért: - - -    Terhesgondozásért kért: 40000
Orvos:
 
Szülés éve:
2002 id.:  21 Levél az adatközlőnek

Tapasztalatok az orvossal kapcsolatban:

Nagyon készséges,figyelmes.Emberszámba vesz,annak ellenére, hogy főorvos.Vasárnap is melletted lesz,ha akkor szülsz.A szülésnél a hisztit nem szereti(bár szerintem senki).Amíg bent voltunk a kórházban minden nap benézett.Hétfőnként van magánrendelése(du.4-től 7-ig 379-6916).Ajánlom mindenkinek!

Farkasné Marcsi


Budapest
Szülésért kért: - - -    Terhesgondozásért kért: 60000
Orvos:
 
Szülés éve:
2001 id.:  475 Levél az adatközlőnek

Tapasztalatok az orvossal kapcsolatban:

Nagyon rendes, figyelmes orvos, minden problémámat meghallgatta. Biztonságban éreztem magam nála. A magánrendelője kultúrált és soha nem kellett várakoznom, mindig pontosan a megbeszélt időpontban tudott fogadni. A szülésért 40000 Ft-ot adtunk, amit ő köszönettel elfogadott. Komplikált szülés volt, megérdemelte. Azóta is ő a nőgyógyászom. Mindenkinek AJÁNLOM!

Szász Annamária