Make your own free website on Tripod.com


Levél nekünk

Vélemények olvasása - írása
(AZONNAL látható a weben!)

Kérem az olvasóinkat, a honlap fennmaradása érdekében kulturált hangnemben cseréljenek véleményt, és ha valakitõl eltérõ viselkedést tapasztalnak, ne menjenek bele értelmetlen vitákba, és kérjék meg az illetõt, hogy ne így folytassa. A nem szalonképes hozzászólásokat töröljük.

Budapesti kórházak
és klinikák címei

Országos kórházi címlista

Országos szülészorvosi
adatbázis

Regisztráció a
BUDAPESTI
adatbázisba
 
Segítsen a kismamáknak megtalálni a megfelelõ szülészorvost!
Regisztráció az
ORSZÁGOS
adatbázisba
 

Amennyiben ön orvos, és szeretne valamely bejegyzéshez (a kismamák tapasztalataihoz) hozzászólni, kérem írja meg névvel, e-mail címmel vagy telefonszámmal a véleményét - a honlapot fejlesztjük, az esetleges hozzászólások is ki fognak kerülni a kismamák véleménye mellé, elõreláthatólag egy-két napon belül.

BUDAPESTI bejegyzések

Nyilvános véleménykérés

Amennyiben nem talál összeget a szülés és a terhesgondozás mellett,
az orvos elfogadta, amennyit adtak neki, nem kért konkrét összeget.

A bejegyzéseket tartalmazó oldal szerkesztés alatt áll, az országos listát a napokban visszakapcsoljuk, sajnos ma nem tudjuk az ellenorzeset befejezni.
Azon véleményeket, ahol van elérhetõség, de nem a teljes nevét írta oda a beíró, visszakapcsoljuk, amikor a nevét e-mailben megadta.

 

Ez a honlap a kismamák segítségére jött létre - hogy elolvashassák egymás véleményét, tapasztalatait, és ez alapján könnyebben találjanak szülészorvost.

Név és e-mail cím nélkül nem jelentetünk meg véleményt, kikapcsolom az eddigi ilyen véleményeket, sajnos a pozitívakat is. Kérem aki nem találja a beírását, írja be újra, teljes adatokkal!

Kérem amennyire lehet, igyekezzenek az esetleges negatív tapasztalataikat tényszerûen leírni, hogy az késõbb esetleg az orvos épülésére szolgáljon - itt a cél az információszolgáltatás, nem mások megbántása.

Írja meg véleményét!
A honlap értelmét, létjogosultságát többen megkérdõjelezték. Szeretném megkérni, hogy a nyilvánosság elõtt névvel, e-mail címével felvállalva rögzítse véleményét az oldal mûködésével kapcsolatban.

Kérem annak tudatában töltse ki az ûrlapot, hogy esetleges hivatalos felszólítás esetén az oldal támogatóinak és ellenzõinek a névsorát szeretném nyilvánosságra hozni.

Támogatom
az oldal további mûködését:
   Név:
Ellenzem
az oldal további mûködését:
  E-mail:

automatic site mirror by underground(c)netsearch